Pagina principală Politica de retur

Politica de retur

Conform Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta ‘Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului’. Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin curier la adresa: Remetea, str Szent Istvan nr 72. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat.


Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a produselor. În cazul în care clientul solicită retur, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însotit produsul respectiv. În cazul în care comanda este achitată, se va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării vânzătorului de către cumpărător asupra deciziei sale de retur. Suma va fi returnată prin virament bancar.


Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, sigilate. Nu se acceptă returul produselor dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților si din motive de igienă. Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.”


Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra.


Orice conflict aparut intre Vitaneed.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


Va precizam ca produsele alimentare si cosmetice comercializate prin intermediul Site-ului, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Rămâneți înregistrat

Rămâneți înregistrat

Finalizarea cumpărăturii