Pagina principală Gradina, articole exterior Plasa NORTENE pentru sustinere castraveti si alte plante agatatoare 1.7mx20m

Plasa NORTENE pentru sustinere castraveti si alte plante agatatoare 1.7mx20m

Nr. crt. 5999547410432

Stoc: disponibil

Prețurile conțin TVA

Preț:

42,70 lei


Plasa de sustinere plante. Potrivit in special in cultivarea plantelor cataratoare (se foloseste cu legare orizontala pentru crestere dreapta a plantelor) atat in legumicultura (castravete, fasole, mazare) cat si in gradinile decorative.

Montat pe orizontal poate fi folosit la cultivarea florilor. Este folosita la flori care necesita spatiu si sustinere pentru cresterea optima, cum ar fi garoafele, crinii etc. Plasele se folosesc pe 2 nivele. Plasa cu gauri de 10 x 10 cm de foloseste pe nivel 1 fata de sol, iar in momentul in care planta incepe sa emite bobocul floral se monteaza plasa cu gauri de 15 x 15 cm. Ofera o mai buna expunere la soare, precum si o facilitate a operatiunilor de recoltare.

Se foloseste atat in spatii protejate cat si in camp; Se instaleaza usor, are greutate nesemnificativa, este reutilizabila si rezistenta la razele UV pe termen lung. 

Dacă ați mai încercați produsele noastre, calsificați cu ajutorul steluțelor, și scrieți părerea dvs. Pentru a putea să scrieți părerea trebuie să fiți înregistrat.

Rămâneți înregistrat

Rămâneți înregistrat

Finalizarea cumpărăturii